Vi står klare til å bidra!

Corona-situasjonen har endret hverdagen vår. Endringene i hverdagen har satt selskapene i Tomagruppen i en utfordrende situasjon. Det med tungt hjerte å måtte iverksette tiltak hvor vi må permittere ansatte for å sikre fremtidige arbeidsplasser. Til tross for grepene som nå gjennomføres føler vi oss trygge på at vi har medarbeidere som vil stå sterkere når vi kommer ut av denne krisen.

Vi har dyktige og arbeidsvillige medarbeidere som står klare til å hjelpe dere!

Dette er noe av det vi kan bidra med:

 • Vi har høy kompetanse på renhold og kan bl.a. tilby desinfisering, smittevask, vinduspuss, hovedrengjøring og utvidet renhold.
 • Vi har lang erfaring innen drift og vedlikehold av bygg, eiendom og idrettsanlegg. Vi kan tilby behovsbasert drift som er tilpasset minstekrav når eiendommer står tomme eller har lavt oppmøte av ansatte.
  - Energioppfølging. Redusere driftstider på tekniske anlegg i områder som ikke er besøkt

  - Sjekke tak, sluk,tak-nedløp grunnvannspumper o.l.
  - Renovasjon
  - Enkle vedlikeholdsoppdrag
 • Vi tilbyr tjenester innen landscaping, vedlikehold og fasadevask og utfører utendørs vårrengjøring, beplanting, vask og vedlikehold av fasader og tak.
 • Vi har høy kompetanse innen security, og vi kan bistå med avsperringer, kontroll av mennesker.
 • Trenger du PC-skjermen din fra kontoret eller hente noe hos en leverandør? Vi henter og leverer det du trenger for en produktiv arbeidsdag.
 • Vi har høy kompetanse på mat og drikke, og i enkelte områder kjører vi også ut mat til personer eller bedrifter.
 • Vi har høy kompetanse innen konseptutvikling av ulike typer næringsbygg. Vi kan bistå med utforming av kjøkken, behovskartlegging og utvikling av nye konsepter for ditt næringsbygg.

Sammen finner vi løsninger på tvers av funksjoner. Tror du at vi kan hjelpe deg med noe, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Ta vare på hverandre i mellomtiden.